0. ročník - 13.4.2013

BIKERS GROUP - MEXICKÁ JÍZDA - SINCE 2013
Přejít na obsah

0. ročník - 13.4.2013

Mexická Jízda
Published v Mexická Jízda · 13 Duben 2013
Úplný začátek „Mexické Jízdy“
Vladimír vzpomíná: Pravěkem Mexické jízdy je to, že jsem si uvědomil, že můj brácha má v garáži nevyužitou a už několik let zaparkovanou Jawu 350 - 638. Protože jsem svou první motorku prodal už před více jak dvaceti lety, napadlo mne, že si jí od něj půjčím. Tak se taky stalo. Udělal jsem na ní po mnoha letech opět STK a začal jezdit po okolí Slavonic. V té době si koupil svou první motorku druhý budoucí „Comandante“ Arnošt a společně jsme udělali několik krátkých jízd.
Protože jsem vždy záviděl větším partám, které jsem potkával ve Slavonicích, ale i svých cestách, rozhodl jsem se, že uspořádám nějaké společné výlety. Třetí z nás, Michal, už na motorce jezdil delší dobu, o čemž jsme věděli. Proto byla snaha oslovit známé motorkáře, aby se s námi jeli společně 13.4.2013 projet.
Na slavonickém náměstí se nás sešlo osm a vyjeli jsme pouze do okolí Slavonic, aniž bychom se někde zastavili na oběd. Po příjezdu jsme se prostě rozloučili a slíbili si, že si to brzo zopakujeme. Tím byl dán základ naší tradici.




Návrat na obsah